Warmte- en koudeverlies
Een constante temperatuur is van cruciaal belang in een voedselproductieomgeving. Zeker om aan de Europese normen voor voedselveiligheid te voldoen, maar ook in het kader van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Vaak zijn er meerdere ruimtes, telkens met een eigen vaste temperatuur. Dan speelt een goede isolatie dus een grote rol.
Zo isoleer je hygiënische ruimtes en koel of vriescellen:
- Ga voor kwalitatieve, industriële isolerende wanden, plafonds en deuren met aan beide zijden een glasvezelversterkte polyesterplaat.
- Schakel een professional in voor de installatie en montage.
- Werk alle naden, voegen en kieren lucht- en waterdicht af.
- Vermijd temperatuurschommelingen en ongewenste luchtstromen met de juiste deuren.
![Website](https://www.becopanel.be/media/pages/oplossingen/warmte-koudeverlies/warmte-en-koudeverlies-ontstaat-door-een-combinatie-van/25b473f4df-1715841664/istock-538981397.jpg)