Hygiënische wanden zelf plaatsen

Handige doe-het-zelver of gemotiveerde ondernemer? Of je nu veel of weinig ervaring hebt, iedereen kan met onze Beco® Panelen aan de slag, want ze zijn specifiek ontworpen voor een eenvoudige installatie. Toch hulp nodig? Ons personeel ondersteunt je van aanvraag tot oplevering, helemaal op jouw maat.

Belang van een plaatsbezoek

Een goed begin is het halve werk. Daarom adviseren we elke klant om vooraf een medewerker van BecoPanel uit te nodigen voor een plaatsbezoek. We meten nauwkeurig de ruimte voor je op en adviseren je over de beste oplossingen voor jouw situatie. Kies je beter voor een vast of een inlegplafond? Heeft elke muur dezelfde wanden nodig? Onze experts geven betrouwbaar advies op maat.

Website

Voorbereid aan de slag

Voor je aan de installatie van je Beco® Panels, Beco® MP12-panelen of Beco® Iso Panels begint, geven we graag volgende tips mee.

  • Lees de bijgeleverde instructies eerst goed door.
  • Bekijk vooraf welke bevestigingsmaterialen of machines je nodig hebt bij de plaatsing.
  • Bereid de technieken zoveel mogelijk voor om ze vlot door de wanden te trekken.
  • Maak de ruimte waarin je werkt vrij om gemakkelijk te bewegen.
Website

Instructies à la minute

Loop je tijdens de plaatsing van je Beco® Panelen toch vast? Geen probleem. Neem contact op met BecoPanel, we loodsen je met plezier door het installatieproces. Reken op betrouwbare informatie en een kwalitatieve bijstand van ons personeel wanneer jij die nodig hebt. Zo garanderen we een optimale installatie waar je op lange termijn de vruchten van draagt.

Website

Gedetailleerde afwerking

Het venijn zit hem in de staart. De belangrijkste stap bij de plaatsing van Beco® Panelen is een naadloze afwerking. Ook dit kan je perfect zelf doen, al weten we uit ervaring dat het regelmatig tot onaangename verrassingen leidt. Wil je 100% zekerheid over een optimale hygiëne in je ruimte? Doe een beroep op de ervaren installateurs van BecoPanel.
De finesse die je zoekt, vind je alleen bij BecoPanel.

Website